Panairi i Frankfurtit në Shangai

Frankfurt Fair Shanghai

Ruian Haibo Auto Part Co., Ltd. u themelua në 1997, ndodhet në bazën e industrisë së pjesëve të automobilave dhe motorëve në Kinë: Zona industriale e Kopshtit të Qytetit Ruian Tangxia.Për një kërkim dhe zhvillim profesional, prodhim, shitje të produkteve të amortizimit të gomës së makinave të vogla (përfshirë pezullimin e motorit, mbështjellësin e krahut të kontrollit, pjesët e amortizimit të gomës) të shkencës dhe teknologjisë, ndërmarrje profesionale, strategjike, thelbësore.Kompanitë që i përmbahen konceptit të prodhimit "ekselencë", në përputhje të rreptë me zbatimin e standardeve të sistemit të prodhimit me cilësi të lartë, për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë.Haibo do të përpiqet të krijojë ideale dhe koncepte të shkëlqyera të organizimit dhe menaxhimit të sistemit, duke iu përmbajtur ndërmarrjes në situatën e re që mbrojti një prezantim më profesional, më gjithëpërfshirës, ​​më efikas të detajuar.

Në procesin e funksionimit të motorit, është e pashmangshme që të ketë nervozizëm, kështu që kllapa e motorit është shumë e rëndësishme.Përdorimi i kllapës së motorit jo vetëm që mund të rregullojë pozicionin e motorit, por edhe të shmangë lëkundjen e motorit, në mënyrë që të mbrojë në mënyrë efektive sigurinë e motorit, në mënyrë që pronari të jetë i sigurt për të vozitur. Me fjalë të thjeshta, kllapa e motorit është i ndarë në dy lloje të një kllapa çift rrotullues është gjithashtu një lloj zam këmbë motor, zam këmbë motori është kryesisht fikse thithjen shoku, kryesisht tha se kllapa çift rrotullues!Kllapa e rrotullimit është një lloj fiksuesi i motorit, i cili zakonisht lidhet me motorin në boshtin e përparmë të trupit të automobilit.Dallimi me ngjitësin e zakonshëm të këmbës së motorit qëndron në atë se një skelë gome është instaluar drejtpërdrejt në pjesën e poshtme të motorit, ndërsa kllapa rrotulluese është instaluar në anën e motorit në formën e një shufre hekuri.Do të ketë gjithashtu një ngjitës për rrotullim në kllapa rrotulluese, do të luajë rolin e thithjes së goditjeve. Kllapa e motorit përdoret për të mbajtur motorin në vend, kështu që kur shkon keq, nuk mund të fiksohet fort.Pra, kur motori është në punë, sigurisht që do të ketë një problem nervozizmi, dhe në gjendjen e shpejtësisë së lartë, për të mos përmendur, jo vetëm me tingullin jonormal "bang bang", fjalët serioze do të bëjnë që motori të bjerë. Megjithatë , nëse motori lëkundet ndjeshëm, fajin nuk e ka gjithmonë korniza e motorit.Ka të ngjarë që ngjitësi i këmbës së motorit të jetë i gabuar.Për të ditur se goma është jastëku i gomës midis motorit dhe kornizës, kur motori është në punë, mund të zvogëlojë në mënyrë efektive dridhjen dhe tampon kur motori punon.


Koha e postimit: Prill-09-2022