Pyetjet e shpeshta

Sa vite është fabrika juaj që bën biznes gome?

Fabrika jonë e themeluar në vitin 2003 .. Ne jemi të fokusuar në modelin korean ...

Jeni kompani tregtare apo fabrikë?

Ne jemi fabrika.

Çfarë produktesh ofron kompania juaj?

Montimi i motorit, montimi i shtyllës, lidhja e stabilizatorit dhe tufa..

Cili është MOQ për çdo artikull?

Për modelin korean nuk ka kërkesë MOQ.

Po në lidhje me kohën e dorëzimit?

45 ditë pune.

A jepni ndonjë garanci për produktet tuaja?

Një vit ose 50000 km.

A garantoni dërgim të sigurt dhe të sigurt të produkteve?

Po, ne përdorim gjithmonë paketim eksporti me cilësi të lartë.Ne përdorim gjithashtu paketim të specializuar të rrezikut për mallra të rrezikshme dhe transportues të vlefshëm të magazinimit të ftohtë për artikujt e ndjeshëm ndaj temperaturës.Kërkesat e paketimit të specializuar dhe paketimit jo standard mund të kenë një tarifë shtesë.

Po në lidhje me tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra që zgjidhni për të marrë mallrat.Express është zakonisht mënyra më e shpejtë, por edhe më e shtrenjtë.Me transport detar është zgjidhja më e mirë për shuma të mëdha.Saktësisht tarifat e transportit mund t'ju japim vetëm nëse dimë detajet e sasisë, peshës dhe mënyrës.Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.