Mirë se vini në HAIPU

Furnizues i pjesëve të gomës për automjete.

PSE NA ZGJODHET NE

Pjesët më të kompletuara koreane të automjeteve në Kinë.

 • Haipu Auto Parts Co., Ltd was found in 2003.Porfessioanl at Engine mount,strut mount and Stabalizer link.

  INTEX WENZHOU

  Haipu Auto Parts Co., Ltd u gjet në vitin 2003. Porfessioanl në montimin e motorit, montimin e shtyllës dhe lidhjen e stabilizuesit.

 • Haipu all natural rubber is from Thailand . Size will make as original.Test all goods before shipment.

  Panairi i Frankfurtit në Shangai

  Haipu e gjithë goma natyrale është nga Tajlanda.Madhësia do të bëhet si origjinale.Testoni të gjitha mallrat përpara dërgesës.

 • Haipu Auto Parts Co., Ltd was found in 2003.Porfessioanl at Engine mount,strut mount and Stabalizer link.

  Panairi i Algjerisë

  Haipu Auto Parts Co., Ltd u gjet në vitin 2003. Porfessioanl në montimin e motorit, montimin e shtyllës dhe lidhjen e stabilizuesit.

Popullore

Produktet tona

Ka shumë variacione produktesh për të zgjedhur.

HrpFabrika Profesionale e Pjesëve të Auto Rubebr

KarmetiZgjidhje me gamë të plotë të të gjitha pjesëve për kompaninë tregtare të modeleve koreane dhe japoneze.

kush jemi ne

Ruian Haipu Auto Parts Co., Ltd, u gjet në vitin 1997, është një kompani teknike, profesionale, strategjike dhe qendrore e cila përqendrohet në Kërkim dhe Zhvillim, prodhimin dhe shitjen e pjesëve të gomës së automobilave (përfshirë montimin e motorit, montimin e struteve dhe mbështjellësin e krahut të kontrollit). Kompania këmbëngul në konceptin e produktit të "përpjekjes vazhdimisht për përsosmëri", ndjek rreptësisht sistemin e prodhimit me cilësi të lartë, për të ofruar produkte cilësore për klientët.

 • aboutimg
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner