Rreth Nesh

Prezantimi i Kompanisë

Ruian Haipu Auto Parts Co., Ltd, u gjet në vitin 1997, është një kompani teknike, profesionale, strategjike dhe qendrore e cila përqendrohet në Kërkim dhe Zhvillim, prodhimin dhe shitjen e pjesëve të gomës së automobilave (përfshirë montimin e motorit, montimin në strut dhe kontrollin e krahëve).Kompania këmbëngul në konceptin e produktit të "përpjekjes vazhdimisht për përsosmëri", ndjek në mënyrë rigoroze sistemin e prodhimit me cilësi të lartë, për të ofruar produkte cilësore për klientët.

Goma e mbulesës së krahut të kontrollit Haipu është nga Tajlanda, me rreth 60% gome natyrale, përdorimi i sipërfaqes me rërë-shpërthim pas fosfatimit.Tubi çeliku ka veti të mira ngjitëse dhe ruan aftësinë kundër ndryshkut të produkteve.

Montimi hidraulik prodhohet nga pajisjet e avancuara të mbushjes së vajit në botë.Përveç sigurimit të dizajnit të njëjtë me origjinalin, cilësia jonë është e krahasueshme me pjesët origjinale.

Haipu do të kontribuojë në krijimin e një ideali dhe koncepti të shkëlqyer të sistemit të menaxhimit, do të insistojë që kompania në situatën e re të inicojë një ide më profesionale, gjithëpërfshirëse, efektive të administrimit të biznesit dhe vlerat thelbësore, do të përfitojë nga përparësia e përgjithshme e bazës së prodhimit, nga kultura e menaxhimit. ,mjedisi i jetesës së elitizmit, transporti i përshtatshëm dhe kështu me radhë burimet në platformën integruese dhe bazën e bodrumit të fortë të prodhimit dhe burimeve mbrojtëse, kushtojnë të qenit një ekip shërbimi në Ruian i cili është profesionist në Q\C, R&D, prodhim të saktë, koncept të avancuar të menaxhimit të prodhimit, operimit, shitjes dhe shërbimit pas shitjes.

Mënyra e zhvillimit të produktit

Përqendrohuni në avantazhet e teknologjisë bazë, produktit standard, seri. Keni studime mbi teknologjinë më të thellë, keni teknologjinë dhe standardin bazë, duke ekzekutuar një sistem standard të rreptë të cilësisë dhe një sistem të kontrolluar aplikimi, duke u bërë gradualisht një nga liderët standardë në gomën e makinave industria e produkteve në Kinë.

Mënyra e zhvillimit të tregut

Përqendrohuni në tregun e mëtejshëm global. Markë e themeluar në pronësi të vet, merrni porositë OEM dhe krijoni një sistem funksional stoku.

Haipu ka insistuar në konceptin e menaxhimit të bashkëpunimit të ndershmërisë, përtërij vazhdimisht, zhvillohet në mënyrë të qëndrueshme, e bën kompaninë të zhvillohet në një furnizues botëror konkurrues të pjesëve të automjeteve, për të krijuar vlera për punonjësit, klientët, furnitorët dhe shoqërinë.Mezi pres të bashkëpunojmë me ju dhe të punojmë së bashku për të krijuar një të ardhme të bukur.