Ekspozita e 67-të e Pajisjeve Mësimore Kunming 2016

Serveri i faqes së internetit Lianying Teaching Instrument ka hyrë jashtë shtetit.Kjo është me të vërtetë diçka që ia vlen të festohet.Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së rrjetit, Lianying Century Functional Classroom” në serverin e faqes së internetit të Lianying Teaching Instrument ka hyrë jashtë shtetit.Kjo është me të vërtetë diçka që ia vlen të festohet.Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së rrjetit, Lianying Century Functional Classroom” në serverin e faqes së internetit të Lianying Teaching Instrument ka hyrë jashtë shtetit.Kjo është me të vërtetë diçka që ia vlen të festohet.Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së rrjetit, Lianying Century Functional Classroom”
Montimet e motorit e mbajnë motorin të sigurt, e parandalojnë atë nga dridhjet e tepërta dhe sigurojnë që ai të qëndrojë i lidhur siç duhet, Sigurohuni që kabina të ketë një mjedis të rehatshëm dhe të sigurt.Zakonisht ato janë prej metali dhe gome.Metali përdoret për të qenë në gjendje të përballojë forcën dhe çift rrotullues të gjeneruar nga motori, dhe goma përdoret për të thithur dhe për të zbutur dridhjet.

Haipu Engine Mountingall goma e montimit me traversë është nga Tajlanda, ka rreth 60% gome natyrale. Kushineta përdor kushinetën e sipërme të Kinës.Sigurohuni që makina të ketë një butësi të përsosur drejtimi dhe shpejtësi të shpejtë reagimi.e gjitha gome natyrale eshte nga Tajlanda.Të gjitha formulimet e gomave prodhohen sipas specifikimeve dhe madhësive specifike të fortësisë për të përmbushur kërkesat e aplikimit të automjetit për të siguruar forcë të mirë në tërheqje, rezistencë ndaj grisjes, rezistencë ndaj gërryerjes dhe rezistencë ndaj plakjes për të siguruar jetëgjatësi maksimale dhe performancë, gome natyrale, përdorim në sipërfaqe me shpërthim rëre pas fosfatimi, tubi i çelikut ka veti të mira ngjitëse dhe ruan aftësinë kundër ndryshkut të produkteve. Montimi hidraulik Haipu prodhohet nga pajisjet e avancuara botërore të mbushjes së vajit. Përveç sigurimit të dizajnit të njëjtë me origjinalin, cilësia jonë është e krahasueshme me pjesët origjinale.
Masat paraprake për mirëmbajtjen e motorit:
1. pastroni filtrin e ajrit
Mjeti lëviz vetëm në qytet, filtri i ajrit nuk do të bllokohet, por nëse makina lëviz në rrugë me pluhur duhet t'i kushtojë vëmendje të veçantë pastrimit të filtrit të ajrit.
2. hiqni llumin e mbytjes
Ka shumë arsye për llum në mbyt.Disa prej tyre janë gazi i mbetur nga djegia e karburantit që formon depozitimin e karbonit në mbyt.Për më tepër, papastërtitë që nuk filtrohen nga filtri i ajrit mbeten në mbyt.Thithja më e madhe e ajrit do të prodhojë rezistencë ndaj ajrit, duke rezultuar në një rritje të konsumit të karburantit.
3. pastroni akumulimin e karbonit të grykës së injektimit të karburantit
Për shkak se dhoma e djegies është e lehtë për të prodhuar depozitimin e karbonit, dhe depozitimi i karbonit do të çojë në vështirësi në fillim;Akumulimi i karbonit në grykë do të çojë gjithashtu në bllokim të vajit, deformim të injektimit të benzinës, atomizim të dobët, konsumi i karburantit natyrisht do të rritet.


Koha e postimit: Maj-26-2021