Lajme

 • Frankfurt India 2017

  Frankfurt Indi 2017

  Motori është i fiksuar në kornizën e trupit me anë të një lidhjeje kllapa.Funksioni i kllapës së motorit mund të ndahet përafërsisht në tre pjesë: "mbështetje", "izolim i dridhjeve" dhe "kontroll i dridhjeve".Mbajtësit e mirë të motorit jo vetëm që nuk transmetojnë dridhje në trup...
  Lexo më shumë
 • Frankfurt Fair Shanghai

  Panairi i Frankfurtit në Shangai

  Ruian Haibo Auto Part Co., Ltd. u themelua në 1997, ndodhet në bazën e industrisë së pjesëve të automobilave dhe motorëve në Kinë: Zona industriale e Kopshtit të Qytetit Ruian Tangxia.Për një kërkim dhe zhvillim profesional, prodhim, shitje të produkteve të amortizimit të gomës së makinave të vogla...
  Lexo më shumë
 • 2016 67th Kunming National Teaching Equipment Exhibition

  Ekspozita e 67-të e Pajisjeve Mësimore Kunming 2016

  Serveri i faqes së internetit Lianying Teaching Instrument ka hyrë jashtë shtetit.Kjo është me të vërtetë diçka që ia vlen të festohet.Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së rrjetit, Lianying Century Functional Classroom” në serverin e faqes së internetit të Lianying Teaching Instrument ka hyrë jashtë shtetit.Kjo me të vërtetë unë...
  Lexo më shumë