Саем во Франкфурт Шангај

Frankfurt Fair Shanghai

Руиан Хаибо Автоделови копродукции, ООД е основана во 1997 година, се наоѓа во Кина, база на индустријата за делови за автомобили и мотоцикли: индустриска зона Руиан Тангсија Таун Гарден.За професионално истражување и развој, производство, продажба на производи за амортизација на гума за мали автомобили (вклучувајќи суспензија на моторот, черупка за контрола на раката, гумени делови за амортизација) на наука и технологија, професионални, стратешки, основни претпријатија.Компаниите кои се придржуваат до концептот за производство на „извонредност“, во строга согласност со имплементацијата на стандардите за висококвалитетни системи за производство, да им обезбедат на клиентите производи со висок квалитет.Haibo ќе се стреми да создаде одличен систем организација и управување со идеален и концепт, придржувајќи се до претпријатието во новата ситуација се залагаше за попрофесионален, посеопфатен, поефикасен детален вовед.

Во процесот на работа на моторот, неизбежно е да има треперење, така што држачот на моторот е многу важен.Употребата на носачот на моторот не само што може да ја поправи положбата на моторот, туку и да го избегне тресењето на моторот, за ефикасно да се заштити безбедноста на моторот, така што сопственикот може да биде сигурен дека вози. Во едноставни термини, носачот на моторот е поделена на два вида на вртежен момент заградата е исто така еден вид на мотор нога лепак, моторот нога лепак е главно фиксна апсорпција на шок, главно рече дека вртежен момент заградата!Држачот за вртежен момент е еден вид прицврстувач на моторот, кој генерално е поврзан со моторот на предната оска на каросеријата на автомобилот.Разликата со обичниот лепак за стапала на моторот лежи во тоа што директно на дното на моторот е поставен гумен столб, додека торзиониот држач е поставен на страната на моторот во форма на железна шипка.Ќе има и лепак за торзиона заграда на торзиониот држач, кој ќе ја игра улогата на апсорпција на удари. Држачот на моторот се користи за да го држи моторот на место, така што кога ќе тргне наопаку, не може цврсто да се фиксира.Значи, кога работи моторот, сигурно ќе има проблем со треперење, а во состојба на голема брзина, да не зборуваме, не само со ненормалниот звук „банг бенг“, сериозни зборови ќе предизвикаат пад на моторот. Сепак , ако моторот значително се ниша, не е секогаш виновна рамката на моторот.Многу е веројатно дека лепилото за ногата на моторот е неисправно.За да знаете дека гумата е гумената подлога помеѓу моторот и рамката, кога моторот работи, може ефикасно да ги намали вибрациите и да ги тампонира кога работи моторот.


Време на објавување: април-09-2022 година